Senior Klub

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztály Senior Klubja 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a Gödön és környékén élő, vízi sportokat kedvelő emberek lehetőséget kapjanak rendszeres vagy alkalomszerű sportolásra elérhető áron. Taglétszámunk 50 és 60 fő között mozog. Hajóparkunk kenukból, kajakokból (verseny, portya, tengeri) és kielboatokból áll. Korlátozott számban rendelkezésre állnak lapátok és mentőmellények is, illetve a hajók szállítására alkalmas vonta. Tagjaink rendszeresen vesznek részt többnapos túrákon és amatőr versenyeken is.

Klubunknak bárki tagja lehet, aki elmúlt 18 éves, magabiztosan tud úszni, ismeri a Hajózási Szabályzatot, befizeti az éves tagdíjat. A befolyó összegből az eszközök karbantartását és újak beszerzését finanszírozzuk. A hajók használatán kívül a konditerem eszközeit is igénybe lehet venni, a gyerekek edzési idején kívül.

Tagjaink az evezésen kívül, szívesen vesznek részt rendezvényeken is, pl. Göd Kupa, Belépés Családostul programsorozat, Duna-part takarítása, vízparti sütögetés, bográcsozás, kirándulások.

Aki kedvet érez hozzá, hogy csatlakozzon hozzánk, felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben a seniorklub@godikajak.hu címen vagy telefonon.
A leveleket Barazutti László válaszolja meg.