KajakStart kicsiknek Felsőgödön és Alsógödön is

Úszni, futni, kerékpározni, kirándulni, indián-kenuzni hívja a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya az első és második osztályos gyerekeket. Ebben a korban még nem ajánlott elkezdeni a kajakozást, de már érdemes sportolni. KajakStart programunkban most erre adunk lehetőséget. Heti 2-3 játékos, a gyerekek korához igazodó edzéssel vezetjük be őket a sportok világába.

Kajakozásra 9 éves kor körül érnek meg a gyerekek. Ekkor mini kajakban kezdenek, s 12-13 éves koruk körül versenykajakba ülhetnek át. 9-10 éves kornál hamarabb általában nem érdemes és nem ajánlott elkezdeni a kajakos edzéseket.

De Gödön a KajakStart program keretében lehetőséget adunk arra, hogy a később kajakozni, vagy egyszerűen csak mozogni, sportolni vágyó gyermekek már első osztályos koruktól kezdve változatos edzésekbe kóstolhassanak bele. Úszás, futás, kerékpározás, kirándulás, indiánkenuzás – amíg kajakba nem ülhetnek, ezt kínáljuk a gyerekeknek, természetesen korukhoz igazodó formában.

Két helyszínen, Alsógödön a csónakháznál és Felsőgödön a Duna-part nyaralóházaknál indítunk csoportot elsősorban első és második osztályos gyermekeknek, heti két-három edzéssel. Újdonság tehát, hogy a megszokott alsógödi vízi sport bázis mellett kellő számú jelentkező esetén a kisebb felsőgödi gyermekek számára könnyebben elérhető helyen, Felsőgödön is indítunk csoportot. Az érdeklődők Felsőgödön szeptember 15-től hétfőnként 16 órától a Duna-part nyaralóházaknál, Alsógödön szeptember 16-tól keddenként 16 órától a kajakos klubháznál találják meg KajakStart csoportunkat.

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya a magyar kajaksport egyik legeredményesebb utánpótlás-nevelő egyesülete. 169 magyar bajnoki cím, 10 nemzetközi bajnok, olimpikonok jelzik a szakosztály munkáját. Legfontosabbnak mégis azt tekintjük, hogy minél több gyermekkel szerettessük meg a mozgást és a Dunát, hogy egészséges, életvidám, tetterős felnőtt legyen belőlük.

Ebbe a csapatba hívjuk most az elsős és második osztályos gyerekeket is.

Jelentkezés levélben: info@godikajak.hu, telefonon: 30/9219260 és 70/2440364.