Véget ért a kajakkaland - 3 hét, mintegy 60 kisgyermek

Pénteken véget ért a Gödi SE kajakos szakosztálya és a Dunai Vízisport Alapítvány által szervezett Kajak-kalandtábor. A három turnus alkalmával, összesen mintegy hatvan kisgyermek ismerkedett meg a kajak-kenu sportággal, a vízi közlekedés és életmód, a dunai ökológia alapjaival.

Az utolsó héten Kincses Lajos vezetésével töltötték az időt a fiatalok a szakosztály vízitelepén.

A kenuzás és kajakozás alapjainak elsajátítása mellett - az előző két héthez hasonlóan - tartalmas kiegészítő programokat is nyújtottat a szervezők a 21 kisgyermek számára. Reggelenként Görbe Zoltán halőr vezetésével pecázhattak a gyerekek.  Kedd délelőtt Mészáros Erika vezetésével kézműveskedtek, míg szerdán Kurunczi Rita, az Időkép vezető meteorológusa mesélt érdekes dolgokat az időjárásról. Csütörtökön pedig Bartha Iván tanította a fiatalokat különböző csomókötési technikákra. A pénteki zárónapon a vidám versenyek és a díjkiosztás mellett egy "tribünevezés" keretében a szülők és a testvérek is megcsodálhatták, hogy az eltelt öt napban milyen ügyes kajakos palánták lettek a gyerekek.

A táborzárás jó apropó volt arra is, hogy a szervezők egy "görbe" estét töltsenek a szülőkkel, így szombaton bográcsozás mellett ismerkedhettek a szakosztály életébe újonnan bekapcsolódó családok a közösséggel.

Köszönet illeti a lelkes szülőket, régi kajakosokat, akik szintén segítették a tábor sikeres lebonyolítását.
Serfőző Ágnes a szervezésért és két hét vezetésért, Vadász Anita a sok segítségért és egy hét vezetésért, Kincses Lajos, Kurunczi Gergely és Sinkó László edzők a kajakos foglalkozásokért, Abonyi-Tóth Angéla és Kalmár Judit a sok segítségért, dr. Csányi Béla, dr. Tóth Balázs, Kurunczi Rita, Bartha Iván az előadásokért, Görbe Zoli és Peöcz Károly a horgászati oktatásért, Rabnecz Károly a sárkányhajózásért, Mészáros Erika a kézműveskedésért, egykori és mai kajakosaink, Váczai Enikő, Czapkó Kriszta, Farkas Csilla, Horváth Hanga, Seregi Balázs, Sinkó Panna, Sipos Réka, Tajti Katika, Vasvári Lili a vízi segítségért, Dörte Kühn és Gabriel Fernandez még ezen kívül a fényképezésért, Szabó Judit az általános összefogásért érdemel külön elismerést, továbbá azok, akik a tábor meghirdetésében vettek részt - nélkülük nem jöttek volna ilyen szép számban a gyerekek....