Sportos nap: délelőtt iskolai kenuoktatás, majd kajakedzés, este közgyűlés

Május 28-a igazán a sport jegyében telt a GSE kajakos szakosztálya számára. Délelőtt az iskolai kenuoktatásban vettünk részt házigazdaként, délután mintegy 70 fiatal ült kajakba az edzés alkalmával, este pedig a GSE közgyűlésére mentünk - "szakosztálypolgári" kötelességként...

A Búzaszemből a hetedikesek jártak nálunk "Fecó bácsi" vezetésével. Ők már tavaly is kenuztak a szakosztályunknál, így ismerősként üdvözöltük őket.

A Németh László iskolából a 3. c osztály szervezte hozzánk az idei osztálykirándulását. Míg a gyerekek ügyesen és lelkesen eveztek, addig a kísérő szülők bográcsban finom pásztortarhonyát készítettek ebédre.

Az alsógödi vízparti pezsgés ebéd után sem hagyott alább. A ragyogó napsütésben szerda délután is benépesítettük a Duna partját, több mint hetven vidám kajakosunkkal. "Simi" mindkét csoportja egyszerre szállt vízre, nem mindennapi látványként 3 négyes kajakunk is kifutott.

A kicsikből a gyorsabbakat "Geri" vezényelte, míg a kezdők "Lajos bácsival" tökéletesítették a tudásukat.

És a sportos nap még este hatkor sem ért véget. A szakosztály képviselői Nagy Árpád vezetésével átmentek a labdarúgókhoz, az egyesület székházába, az alsógödi sportpályára, ahol a Gödi SE rendes éves közgyűlésén tehették le voksukat a sportos jövő érdekében...

Fényképek a Búzaszemes kenusokról itt, a Németh László harmadikosairól itt.