Olimpiai bajnokkal és a téma szakértőivel tart ingyenes szülői napot a GSE kajakszakosztálya

Május 11-én, szombaton, ingyenes szülői napot tart a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya.

A szervezők várják azokat a szülőket, akik szeretnének megismerkedni a kajakozással-kenuzással, a vízitúrázás, a vízi közlekedés alapjaival, függetlenül attól, hogy kajakozik a gyermek, vagy sem, hiszen egy nyaralás, osztálykirándulás, vagy akár egy vízitúra során jobb érzéssel szállhatunk vízre a családdal, ha van egy alapfokú képzése a szülőknek.

Az eseményen a szakosztály edzői, vezetőségi tagjai mellett várhatóan jelen lesz Horváth Csaba “Indián” olimpiai bajnok kenus – Kolonics György korábbi versenyzőtársa -, a Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség alapítója, Pándi László a Vadkacsa Egyesület elnöke, Klemencz Henrik, a Duna-Régió Víziturisztikai Szövetség alapítója, ügyvivő alelnöke, valamint Parti Zoltán, a Duna Munkacsoport vezetője, a Magyar Kajak-kenu Szövetség képviselője.
A foglalkozáson a szakemberek rövid előadás mellett gyakorlatban is megtanítják a kenu kormányzását, a kenus mozgást, elmondják a vízi KRESZ alapszabályait, és sok praktikus tanáccsal, ötlettel tudják ellátni a vállalkozó szellemű szülőket.

Gyülekező: 9 órától az alsógödi kajakos csónakháznál (Széchenyi Csárda mögött).
A térítésmentes foglalkozások kezdete: 9.15-től, tervezett befejezés 16 órakor.
Jelentkezés: a szuloinap2013@gmail.com email-címen a regisztrációs lap kitöltésével, vagy a szakosztály csónakházánál, az ott elérhető regisztrációs lapon. A jelentkezés feltétlenül szükséges, az étkezés szervezése (várhatóan a Széchenyi csárdában, térítés ellenében), illetve a segítők száma miatt!

A következő szülői napra május 26-án, vasárnap kerül sor.

Szülők napja 2013 programleírás és regisztrációs lap