Közös szilveszter után túrával indult az esztendő

...hogy tétlenül telne a GSE kajakosainak téli szünideje - azt aligha mondhatnánk. Sőt, az edzők, szülők arról is gondoskodnak, hogy az ünnepek időszaka a csapatépítés jegyében teljen...

A karácsonyt követő napok, a téli alapozás tekintetében kicsit lazább foglalkozásokat is jelentenek a megszokottaknál. Az ünnepi alkalmak lehetőséget teremtenek arra is, hogy a fiatalok családjai is bekapcsolódjanak a közösségépítő programokba, mely igen jellemző a Gödi SE kajakos szakosztályára, az év minden időszakában.

A karácsonyi teremfoci után, Szilveszter napján is alkalmi formációkkal telt meg a Huzella iskola tornacsarnoka. A három edző - Orsi, Simi és Geri - csoportjai egymás után népesítették be az alsógödi létesítményt, sőt egy órára a szülők is pályára léptek a nagyobbakkal szemben. A focit rövid, délutáni pihenés követte, majd este a szakosztályban meghirdetett közös szilveszterezés következett. A szülők és a gyerekek, a családok az edzőkkel, szakosztályvezetőségi tagokkal együttesen lettek meginvitálva a sportház melletti Széchenyi Csárdába, ahol egy jó hangulatú közös szilveszterezéssel búcsúztatták 2013-at, és léptek át '14-be.

Az aktív csapatépítés ezzel még nem ért véget. Újabb néhány órai alvás, pihenés után, reggel tízkor már találkozó volt Gödön, a "Tranzit" vezetésével összeállt a kajakos konvoj, s irány Kosd... Mintegy 25 lelkes újévköszöntő gyerek, szülő, testvér vágott neki a Naszályra vezető meredek útnak, hogy a barlang érintésével a kilátóhoz, majd közel 14 kilométer megtétele után autóikhoz visszaérjenek. A január elsejei túrát elsősorban Sinkó László tanítványai "gyűrték", Kurunczi Gergely apróságai - és családjaik - vasárnap, a tervek szerint Királyrétről indulva, a Nagy Hideg-hegyet fogják bevenni.

Kajakosaink számára, hát elkezdődött 2014...

Fotók a szakosztály facebook-oldalán és honlapunk galériájában tekinthetőek meg.