Két leányzónk a kölyökválogatottal edzőtáborozott

A Szolnok melletti Alcsiba utazott a szakosztály két kajakosa, Sinkó Panna és Sipos Boglárka. A GSE fiataljai a legkisebb korosztály összetartásán vettek részt hétfőtől szombatig.

Bogyó és Panna a kölyökválogatott edzőtáborába kapott meghívást, melyet mindketten örömmel fogadtak el, így a tavaszi szünet első napjait a korosztály legjobb kajakosaival tölthették, készülve a hamarosan induló versenyszezonra.

"Jó volt velem egykorúakkal edzeni. A hét elején a lányokkal, később a minikajakos fiúkkal eveztem. A hangulat remek volt, bár az idő haladtával egyre fáradtabbak lettünk" - mondta hazatérése után Panna.

"Az edzőtábor jó alkalom volt végre a saját korosztályommal készülni és összemérni a tudásunkat. A táborban az edzések mellett volt szabadidőnk is, új embereket ismertem meg. Jó volt a hangulat, az edzőkre is lehetett számítani, ha valami gondunk akadt. Tetszett, hogy Jámbi-Jámbor Attila nem motorossal követett minket, hanem ő is kajakba ült. Bár az idő nagyon szeles volt és hideg, ez a közérzetünkön nem sokat változtatott" - összegezte az elmúlt napokat Boglárka.

A két fiatalt edzőjük, Sinkó László is meglátogatta.