Karácsonyi köszöntő

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya és a Dunai Vízisport Alapítvány ezúton kíván békés, boldog karácsonyt és sikeres, sportos új esztendőt, valamint kifejezi köszönetét a 2013-as esztendőben nyújtott együttműködésért, támogatásért.

Tisztelt Támogatóink, Partnereink!

Köszönjük a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya, és a Dunai Vízisport Alapítvány 2013-as működéséhez, valamint sportolóink felkészüléséhez nyújtott segítséget!

Szakosztályunk 2013-ban szépen gyarapodott, versenyzői taglétszámunk közel 100 főre emelkedett. A kiélezett küzdelmek során jól teljesítettünk mind régiós, mind pedig országos szinten. Helyi rendezvényeken is rendszeresen részt tudtunk venni. A fejlesztéseknek köszönhetően elindítottuk iskolai kenuoktató-programunkat, két sikeres szülői napot is tartottunk, ahol a felnőttek ismerkedhettek meg a kenuzás szépségeivel.  Sportbarátokkal összefogva megvédtük sportházunkat és csónakházunkat az árvíztől. Sikeresen rendeztük meg a jubileumi, XX. Göd Kupát, valamint a már hagyománnyá váló kajakkaland táborunkat.

Köszönjük, hogy munkájával, támogatásával segítette terveink megvalósulását. Kérjük továbbra is kísérje figyelemmel szakosztályunk működését, életét!

Kedves Simi, Orsi és Geri!

Edzői tevékenységeteket köszönjük, a gyarapodáshoz, eredményeinkhez, rendezvényeink sikeréhez odaadó munkátokkal 2013-ban is hozzájárultatok. Az év végi kiengedés után - hajrá 2014-ben is!

Vezetőségi Társaink, "aktív" Szülők!

Áldozatos, szabadidőtöket nem kímélő, támogató munkátok nélkül - mely a sportszakmai munka mellett a működtetésre, társadalmi szerepvállalásainkra is kiterjed - aligha értük volna el azokat az eredményeket, melyek a 2013-as évet jellemzik. Köszönjük Nektek! Jövőre is számítunk Rátok...

Kedves Gyerekek, Szülők, Edzők, Partnereink!

Ezúton kívánunk minden sportolónknak, szüleiknek, edzőinknek, támogatónknak, partnereinknek békés, áldott karácsonyt, és sikerekben gazdag új esztendőt!

Nagy Árpád, a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának vezetője és Dalnoki Tibor, a Dunai Vízisport Alapítvány elnöke

Dr. Baráth Etelének, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökének ünnepi köszöntője ide kattintva olvasható.