Júliusban újra szervezünk kajak-kalandtábort!

Az előző esztendőkben igen népszerűnek bizonyultak a nyári kajakos táboraink, így a korábbi sikerek után a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya 2014-ben is hirdet napközis tábort 8-14 éves gyermekek részére, a Dunai Vízisport Alapítvány szervezésében.

A kajak-kalandtábor 2014-ben már negyedik alkalommal kerül meghirdetésre. Idén júliusban ismét három turnusban, változatos, színes programokkal várják a szervezők a fiatalokat. 

A tavalyi táborban több mint félszáz gyermek ismerkedett a vízi közlekedéssel, a kajak-kenuval, a Dunával, annak élővilágával.

A foglalkozásokat a biztonsági követelmények betartása mellett (mentőmellény, motoros kíséret) szakképzett edzők tartják. A vízi események és játékok mellett "szárazföldi" programok is várják a jelentkezőket. Az alapvető sportági oktatáson kívül vízi KRESZ-szel, horgászati és időjárási alapismeretekkel, hidrobiológiával, kézműves feladatokkal is megismerkedhetnek az iskoláskorú gyermekek.

A tábor lakói napi háromszori étkezésben részesülnek, az ebédet a Dunakanyar egyik legszebb panorámájú étterme, a Duna Csárda biztosítja.

A lebonyolítás családias jellegét a lelkes szülők és az éppen "ráérő" fiatal versenyzők közreműködése garantálja.

A korábbi táborok hangulatát, valamint a GSE edzőinek magas szintű szakmai és pedagógiai munkáját, továbbá a szakosztály közösségének megtartó erejét mutatja, hogy a táborok után megannyi fiatal lett igazolt versenyző, és azóta a regionális, diákolimpiai vagy országos versenyeken hozza a sikereket magának, a GSE-nek, iskolájának és Gödnek.

A szakosztály és az alapítvány várja tehát idén is a jelentkezőket a kajak-kalandtáborba! 

Érdeklődés, jelentkezés: Serfőző Ágnes: 06 70 3800 709 és tabor@godikajak.hu

Tábori tájékoztató

Jelentkezési lap

Úszótudás-igazolás

Kedvcsináló képes beszámolók a tavalyi táborokról itt és itt és itt.