Hétvégén TeSzedd! valamint Madarak és fák napja

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya és a Dunai Vízisport Alapítvány jelentős figyelmet fordít arra is, hogy a versenyszerű és szabadidős sporttevékenység mellett kivegye részét a várost érintő társadalmi szerepvállalásokból is. Ennek tükrében sportolóink, szakembereink és az aktív szülők hétvégén a Te szedd! akcióban és a Madarak és fák napjának eseményein is részt vesznek.

A TeSzedd! országos szemétszedési, takarítási akcióba Göd is aktívan bekapcsolódik, az iskolás gyermekek, szervezetek mellett a gödi sportkörök, szakosztályok - így kajak-kenusaink - is szervezett keretek között részt vállalnak. 

Vasárnap szintén országos eseményhez csatlakozva kerül sor a Gödön is hagyományos Madarak és fák napjára. A rendezvényt a felsőgödi Duna-part Nyaralóházakba szervezi a város megbízásából a Búzaszem iskola. Az egész napos szabadidős napon a különféle, természethez kapcsolódó programok mellett különféle sportágak is bemutatkozhatnak, a területen a tavalyi esztendőhöz hasonlóan a Gödi SE kajakos sátra is megtalálható lesz.

A Madarak és fák napja kiváló alkalom lesz arra, hogy szakosztályunk tevékenységével, idei programjaival az érdeklődők megismerkedjenek, a jelenlévő sportolókkal, vezetőségi tagokkal, szakemberekkel elbeszélgessenek.

Tavalyi beszámolónk itt megtekinthető.