A csütörtöki sportmajálison is bemutatkoznak a GSE kajakosai

Az alsógödi GSE-pályán és a mellette található ligetes területen már hosszú évek óta hagyomány a május elsejei majális. A gödi testnevelő, Wagner László, idén, az elmúlt időszakhoz hasonlóan, a Gödi SE szakosztályait is meginvitálva sportmajálist szervez.

A programban alapvetően utánpótlás és felnőtt labdarúgótorna szerepel, de a jelenlévő szakosztályok alkalmat biztosítanak arra is, hogy az esemény résztvevői megismerkedhessenek a különböző gödi sportolási lehetőségekkel, a szakosztályok programjaival, az edzőkkel, az ott sportoló fiatalokkal, azok szüleivel.

"Az már nálunk is hagyomány, hogy aki ráért, részt vesz az eseményen. A sportmajális jó alkalom arra is, hogy a sportkörök toborzást folytassanak, ezt mi is kihasználjuk. Az érdeklődő gyerekekkel és szüleikkel megismertetjük az edzésrendet, elbeszélgetünk velük a kajak-kenu alapjairól, mesélünk nekik a nyári táborainkról, a szülői napunkról, az iskolai kenuoktatásról, túráinkról, amire csak kíváncsiak, és a vízi életmódhoz, a Dunához köthető. Ezúttal megoszlik a csapatunk, mert a szakosztály egy része Sinkó László edzőnk vezetésével a már ismert tolnai edzőtáborba utazik néhány napra, majd megmérik felkészültségüket a regionális maraton-versenyen. Aki itthon marad és ráér - Kurunczi Gergely kisebb tanítványai és a szülők közül néhányan -, kimegy a pályára, felállít egy sátrat, néhány sörpadot, kiteszünk szórólapokat, fényképeket, néhány sportszert. Lehet beszélgetni, sportolni, ilyenkor mindenki jól érzi magát. Szeretettel várjuk az érdeklődőket a GSE kajakos sátránál!" - mondta Nagy Árpád szakosztályvezető.