Vidék Bajnokságra utazik a csapat hétvégén

A Gödi SE Kajak-kenu Szakosztályának csapata Sinkó László edző (Simi) vezetésével péntek délután elutazik Szegedre, a Vidék Bajnokságra.

Szombaton az 1000 méteres, míg vasárnap a 2000 és a 4000 méteres távokban leszünk érdekeltek.

A Vidék Bajnokságot és az Ifjúsági és U23 Válogató Kajak-kenu Versenyt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség rendezi július 5. és 7. között a szegedi, Maty-éri pályán, mintegy 70 klub, több mint 2800 beülőjével (egy versenyző több számban is indulhat, ez a szám a GSE tekintetében, az előzetes nevezések alapján 38). A versenyen közel 1200 érmet osztanak majd ki.

“Összesen 19 igazolt versenyző lett nevezve a szakosztályunkból, a futamokban lesznek egyéni illetve csapathajóink is. A Vidék Bajnokság azért fontos verseny, mert ezen keresztül vezet az út az augusztus eleji magyar bajnokságra. Ez utóbbin azok indulhatnak majd, akik a hétvégi viadalon kivívják a részvétel jogát. Bár felkészülésünket megzavarta az árvíz, azért reméljük, hogy a védekezés idején kimaradt, illetve módosult edzések nem fogják jelentősen befolyásolni az eredményeinket” – bizakodik Simi a hétvégi verseny előtt.

Versenyműsor, időrend: itt
Online eredmények, folyamatosan frissítve: itt