Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Újabb GSE-érmek az UTE évadzáró maratonversenyéről

A Gödi SE kajakosai Budapesten, az UTE kajak szakosztálya által rendezett évadzáró maratoni versenyen 18 szakosztály között álltak rajthoz szeptember utolsó szombatján. Sinkó László tanítványai ismét halmozták az érmeket.

"Simi" versenyzői már péntek délután leeveztek Óbudára, a verseny helyszínére. 

"A szombati napon a szép időjárás remek eredményeket hozott a 6 km-es távon. 15 versenyzőnk indult, összesen 9 futamban; mindegyikben jól teljesítettünk, mindenhol volt az első hatban gödi kajakos. A szervezők finom ebéddel kedveskedtek a résztvevőknek: székelykáposztával és paprikás krumplival. Az energia-utánpótlás jól jött, mivel a verseny után  a kis csapatunk Gödnek vette az irányt, ami 17,5 km-es kajakozást jelentett levezetésként." 

"A legtöbb kajakosunknak ez volt az idei utolsó versenye. A jövő heti, velencei, Dunai István Emlékversenyen már csak egy jóval szűkebb csapattal veszünk részt."

"Köszönjük a vendéglátást az Újpesti Torna Egylet Kajak-Kenu Szakosztályának, a szülőknek pedig a szállításban nyújtott segítséget és a szurkolást" - összegzett Sinkó László.

Eredményeink:

1. hely Lukács István IV. kcs K1 6 km

1. hely Báthory Dániel I. kcs MK1 6 km

2. hely Sipos Boglárka III. kcs K1 6 km

2. hely Sinkó Panna II. kcs MK1 6 km

2. hely Horváth Csenge IV. kcs MK1 6 km

2. hely Szabó Nándor III. kcs MK1 6 km

3. hely Horvát Hanga VI. kcs K1 6 km

4. hely Mocsáry Gergő I. kcs MK1 6 km

4. hely Mocsáry Viktor IV. kcs 6 km

4. hely Matyus János II. kcs 6 km

5. hely Horváth Krisztina I. kcs 6 km

A versenyen részt vettek még: Bársony André, Lisoczki Sára, Vasvári Lili és Velky Donát.

Fotó Portálunkon megtekinthetők a felevezésről és a versenyről készült képek.

Eredmények itt.