Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Tolnán búcsúzott a versenyszezontól a gödi csapat

Október második hétvégéjén rendezték Tolnán az évadzáró népszerűsítő versenyt, ami a Gödi SE kajakosai számára az idei utolsó vízi versenyt jelentette. Tizenöt szakosztály sportolói küzdöttek meg az érmekért és a helyezésekért.

A viadalra szép számmal érkeztek szakosztályunkból kajakosok a nagyobb és kisebb csoportból egyaránt.  Csodálatos őszi időjárás fogadta a sportolóinkat Tolnán, akik jó felkészülésükről tanúbizonyságot téve remek helyezésekkel tértek haza az utolsó idei vízi megmérettetésről. Volt olyan futam - az első korcsoportos minikajak páros futam -, ahol kettős gödi győzelem született; több számban is előfordult, hogy egyszerre több gödi kajakos is érmet vehetett át.

A verseny nagyon jó hangulatban telt, a gyerekek és a szülők is remekül érezték magukat. A szakosztály vezetése ezúttal is köszöni a rendezőknek a vendéglátást, a szülőknek pedig a logisztikában nyújtott segítséget.