Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Tokajból érkezett az újabb vízitúra-kupa arany

Augusztus közepén Tokajban rendezték a XV. Vízitúra Kupa VI. fordulóját, melyen három versenyző képviselte a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának szenior csapatát. A regattán Nagy Árpád, Vona Csaba és Szabó Judit állt rajthoz gödi színekben - az érem ezúttal sem maradt el... 
 
 
Szakosztályunk versenyzője, Vona Csaba a gödi Kollár Gáborral K-2 férfi kategóriában a 26,1 kilométeres távon aranyérmes lett, abszolútban pedig a második helyen végzett. Szakosztályvezetőnk, Nagy Árpád szintén ezen a távon indult, és a K-1 férfi kategóriában a hatodik helyen ért célba. Szabó Judit a "friss" túrázók számára kiírt 8,6 kilométeres távon, a K-1-Open kategóriában (ahol a férfiakat és nőket együtt értékelték) a hatodik helyet szerezte meg.
 
 
"Kis csapatunk már péntek délután elindult Gödről a verseny helyszínére, Tokajba. Szombaton délelőtt ragyogó, napsütéses időben rajtolt a mezőny a Zenit vízibázisról. A versenyzőknek a Tiszán és a Bodrogon kellett teljesíteni a kijelölt távot. A friss túrázók részére egy kötelező kiszállási pont volt, míg a tapasztaltabbaknak a hosszabb távon kétszer kellett kiszállni. A hangulat - hasonlóan az előző túrakenu bajnokságokhoz - most is remek volt. A befutó után a versenyzőket gulyás és rétes várta, majd következett az eredményhirdetés. Persze a "kötelező" borkóstolás sem maradt el a sporttársakkal, barátokkal. Ezúton is köszönjük rendezőknek a szervezést!" - foglalta össze Nagy Árpád.
 
Az eredmények itt olvashatóak.