Tizennyolc magyar bajnoki érem mellett több kiváló nemzetközi eredmény is 2017 termése

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya 34. esztendejének végén is kiváló eredményekről számolhattak be évértékeléskor az edzők és a szakosztályvezetés. A Duna-parti műhely december 9-én, a Búzaszem Iskolában tartotta hagyományos, esztendő végi évértékelő összejövetelét.

A megjelenteket Nagy Árpád szakosztályvezető üdvözölte, aki a klub fejlődéséről, jövő évi terveiről beszélt. Megköszönte a sportolók és az edzők munkáját, valamit a szülők támogatását. Ezt követően az edzők értékelték a csoportjaik munkáját, és jutalmazták a legeredményesebb, legszorgalmasabb gyerekeket.

Volt miről beszélni, hiszen a gödi kajakosok az országos bajnokságon 5 aranyat, 6 ezüstöt és 7 bronzérmet szerzetek. Három világversenyre is kijutottak versenyzőink, Váczai Enikő felnőtt maraton párosban Európa-bajnoki második lett, Lukács István maraton Eb-n és vb-n egyaránt negyedik helyezést szerzett K1-ben, Sinkó Panna pedig az Olimpia Reménységek Versenyén lett hatodik párosban.

A KajakStart programban szereplő legifjabbak is kitettek magukért, lelkesen végzik az edzéseket, az eredmény sem marad el. A régiós futó- és úszóversenyeken is több érmes helyezést szereztek idén is. A három éve indult program beváltotta a hozzá fűzött reményeket, az ide évben is 25, kiválóan felkészített fiatalt adott az utánpótlás-edzők keze alá.

A szakosztály értékelésénél Sinkó László edző külön kitért arra, hogy a szakosztályunk a Magyar Kajak-Kenu Szövetség 2017. évi pontversenyében, a 10-18 éves korosztály összesítésében a nagyon előkelő 11. helyet szerezte meg. Ha csak a férfi kajak szakágat tekintjük ezekben a korosztályokban, akkor a Gödi SE az 5. helyen végzett. Ez a szakosztályunkban elvégzett magas szintű szakmai munka objektív visszajelzése.

A rendezvény jó hangulatú, kötetlen beszélgetéssel zárult. Ezúton is köszönet illeti a szülőket a sok finomságért, illetve a Búzaszem Iskolának a lehetőségért, hogy ott rendezhette a szakosztály a 2017-es évzárót.

Az 1983-as alapítású szakosztály jövőre 35 esztendős!