Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

A téli felkészülésre hangolt a zsóry edzőtábor

Az őszi szünetet kihasználva a Gödi SE kajakosainak egy csoportja Zsóryban edzőtáborozott Mizser Diána és Árkosi Gábor edzők vezetésével.

Mizser Diána értékelte a négynapos csapatösszetartást. "Összesen 25 ifjú sportoló vett részt a táborban a két csoportból, kisebbek és nagyobbak, vegyesen. Nagyon nagy szerencsénk volt az időjárást illetően, mert végig sütött a nap és minden edzést meg tudtuk úgy csinálni, ahogyan azt elterveztük. Sikerült változatos programot összeállítanunk, volt futás, úszás, biciklizés és erősítés is. A tábor zárásaként pedig tartottunk egy duatlonos edzést. Remek hangulatban telt a tábor, s úgy gondolom, nagyon jó kis kezdése volt a téli felkészülésnek."

A Gödi SE kajakosainak egy része, kihasználva az őszi szünetet, Zsóryban edzőtáborozott Mizser Diána és Árkosi Gábor edzők vezetésével.