Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Szülői napot szerveztünk 2015 májusában is

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya és a Dunai Vízisport Alapítvány május második szombatján rendezte meg az immár hagyományos, térítésmentes oktatást magába foglaló "Szülői nap - felnőtt kurzus" elnevezésű nyílt napját.
Az egész napos programon résztvevői az alsógödi sportháznál gyülekeztek reggel, majd Kincses Lajos edző tartott egy rövid elméleti oktatást a kenuzás technikájáról, ezt követően a csapat egy nagyobb és egy kisebb kenuval vízre szállt, motoros kíséret mellett mentek be a Homoksziget melletti kis ágba, majd egészen Felsőgödig kenuztak. A sportházhoz visszatérve a Széchenyi csárdában egy finom gulyás várta a szülői nap résztvevőit. Ebéd után a csapat egy kicsit átalakult, voltak aki hazamentek, illetve új "tanulók" is érkeztek,  így vágtak neki ismét a délelőtti távnak.
 
Fotók a galériában tekinthetők meg.