Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Szombaton XXIII. Göd Kupa!

A Gödi SE és a Dunai Vízisport Alapítvány idén is megrendezi a Göd Kupát. A Dunakanyar egyik legnagyobb vízisport-eseményére augusztus 27-én, szombaton kerül sor.

A programban a korábbi éveknek megfelelően délelőtt 20 korcsoportban – fiúknak és leányoknak – utánpótlás kajakfutamokra; délután családi, baráti, munkahelyi közösségek, támogatók számára meghirdetett indiánkenu-versenyekre kerül sor.

A rendezvényközpont a GSE alsógödi, kompkikötő alatti vízitelepe; a versenypálya a Dunán, 2000 méteres szakaszon lesz kijelölve.

A szervezők több mint tíz egyesület sportolóira számítanak. Kedves színfoltja lesz az eseménynek, amikor a KajakStart program ifjú palántái kenuval szállítják a kupát az eredményhirdetés helyszínére.

A Göd Kupa a nyári versenyek egyik közkedvelt, regionális eseménye, melyre a házigazdák az igazolt versenyzők mellett a vízi szabadidősportot kedvelőket is várják.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják, az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt.

A Göd Kupáról - program és plakát, korábbi események - bővebben ide kattintva tájékozódhat.

(Fotó: Bea István)