Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Szarvason edzőtáborozott a „Diacsoport”

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának ifjú versenyzői Mizser Diána vezetésével Szarvason edzőtáboroztak április 3. és 8. között.

„Most először voltam a csapatom idősebb sportolóival tavaszi edzőtáborban. A tábort Szarvasra szerveztem, összesen 11 gyerkőc vett rajta részt, akik közül kilencen már K1-ben versenynek, ketten pedig még MK1-esek. Szerencsére az idő kedvezett nekünk, ezért mindent meg tudtunk csinálni, amit elterveztem. Volt rengeteg hosszú iram- és időre evezés is a programban, és persze sok-sok technikai finomítás. Nagyon meg vagyok elégedve a gyerekek teljesítményével, mindenki szépen dolgozott. Edzések után a házban lévő szaunában és jakuzziban tudtak lazulni és feltöltődni a gyerekek. A pihenőnapon pedig kimentünk és megnéztük Szarvas látnivalóit. A tábor nagyon jó hangulatban telt” – foglalta össze a tábor tapasztalatait Mizsér Diána.