Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Szanazugon folytatódott a túrabajnokság

A Gödi SE senior tagjai közül az elmúlt hétvégén többen a túrabajnokság 24 kilométeres szanazugi etapját teljesítették a kanyargós Fekete-Körösön. Az eseményről a GSE korábbi szakosztályvezetője, Barazutti László számolt be honlapunknak.

"Tizenegykor indultak a kajakosok, majd néhány perccel később a kenusok. Nagy Árpád jelenlegi szakosztályvezető és leánya, Fanni a mezőny elejével indult, és jó tempót diktálva tartották a pozíciójukat. Sarkad fölött, 12 kilométernél volt a forduló. A felső szakaszon gyengén folydogáló Körös segített egy kicsit, de a békési duzzasztó miatt lassuló folyó és a déli napsütés is erős ellenfél volt. Fanniék erős küzdelemben tartották a pozíciójukat, és a harmadik helyen értek célba. Kenu vegyespárosban a Mészáros Bence, Csizmár Orsolya páros a nyolcadik helyen ért célba" - foglalta össze Barazutti László, aki a túrakenusok páros futamában László Csabával szintén a nyolcadik helyen végzett.

Az eseményen részt vett Atlanta kenus olimpiai bajnoka, Horváth Csaba "Indián", aki a beszámoló alapján kedves, barátságos stílusban gratulált a túrázóknak.

"Jó volt látni, hogy  a vízenjárók baráti közösségében a kezdők és a sportág csúcsára eljutott versenyzők jó hangulatban ünneplik egymást. A következő fordulót hasonlóan szép környezetben, a Rábán rendezik" - tette hozzá Barazutti László.