Sinkó Panna hatodik az Olimpiai Reménységek Versenyén

Szeptember harmadik hetében rendezték a Csehországi Racicében az Olimpiai Reménységek Versenyét 33 ország részvételével. A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályát Sinkó Panna képviselte a 83 fős magyar csapat tagjaként. 
 
„Sokan ezt a versenyt kis világbajnokságnak hívják, a 30 fölötti országlétszám, nemzetenként és versenyszámonként két indulási lehetőséggel nagyon magas színvonalat képvisel” - tájékoztatott Sinkó László edző. 
 
„Az ORV volt életem első nemzetközi megmérettetése a válogatottal. Óriási élmény volt, hogy egy ilyen eredményes csapat tagja lehettem. - mondta a GSE versenyzője, Panna. - Úgy gondolom, hogy a csapat már a felkészítő, dunavarsányi edzőtáborban jól összekovácsolódott. Az edzőtáborban és a versenyen is volt mindig valaki, aki segítsen nekünk, edzők csakúgy, mint a szövetség képviselői. Rengeteg versenytapasztalatot szereztem a későbbiekre nézve. Elő- és középfutamon át vezetett az út a K-2 1000 méteres szám döntőjébe, ahol tiszafüredi párommal, Pető Adéllal a hatodik helyet sikerült megszereznünk.”
 
A magyar fiatalok 30 aranyéremmel, 15 ezüstéremmel és 25 bronzéremmel zárták az első helyen az összesített versenyt.