Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Seniorjaink a vízitúra-kupán lapátoltak – ezúttal a Rábáról hoztunk aranyat

Június 21-én  rendezték a XIII. Vízitúra Kupa „Rábalapátolás” fordulóját, ahol a különböző számokban összesen mintegy 100 hajóegység indult el. A mezőnyben ezúttal is ott voltak a Gödi SE seniorjai.

A verseny Csörötneken rajtolt, a cél területét Csákánydoroszlón építették ki. Nagyon alacsony vízállás mellett, gyors folyású, belógó ágakkal tűzdelt pályán kellett a versenyzőknek teljesíteni a 24 kilométeres távot. A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályát 6 fő képviselte.

A szakosztályvezető Nagy Árpád és lánya, Fanni túrakajak vegyespárosban indultak, akik hozva a tőlük megszokott remek formát, első helyen végeztek, abszolútban pedig az előkelő tizedik helyet szerezték meg.

Szakosztályunk edzője, Sinkó László és Német István a túrakenu férfi páros versenyszámban ötödik helyezést ért el, abszolútban pedig a huszonhatodik helyen végeztek. Ugyanebben a versenyszámban a Barazutti László és László Csaba páros a hatodik helyen, az összes egység közül pedig a negyvenharmadik helyen zárt.

Eredmények: itt