Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Remek küzdelmek, gödi sikerek a tolnai évadzárón

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának versenyzői Tolnán zárták a maraton-szezont október második hétvégéjén. A GSE kajakosai közül hatan állhattak a dobogó valamely fokára. Az évadzáró versenyt Sinkó László edző értékelte.
 
"Az idei kajakos szezon utolsó rendezvényén vettünk részt, ahol nagy mezőny gyűlt össze. Volt olyan évfolyam, ahol egyszerre nem is tudták elindítani a gyerekeket, így két futam rajtolt. A színvonalra sem lehetett panasz, remek küzdelmeket láttunk a futamok során, néhol csak az utolsó pár méteren dőlt el a verseny. Nyerni nem sikerült, de minden gödi résztvevő éremmel tért haza, így nem lehet panasz a csapat teljesítményére. Az ötezer méteres futamok során sok taktikai helyzet alakult ki, amit sikerült jól, vagy kevésbé jól megoldani, de mindenképpen sok hasznos tapasztalattal lettek gazdagabbak a fiatalok. Köszönjük a házigazda szakosztálynak a meghívást és a színvonalas szervezést!" - mondta a verseny után Sinkó László.
 
 

Eredmények:

2. hely Sinkó Panna VI. korcsoport K1 5000 m 
2. hely Korompai László V. korcsoport K1 5000 m
3. hely Báthory Dániel V. korcsoport K1 5000 m
3. hely Sinkó András III. korcsoport K1 5000 m
3. hely Báthory Máté-Bíró Dominik IV. korcsoport K2 5000 m
4. hely Báthory Máté IV. korcsoport K1 5000 m
4. hely Korompai László-Báthory Dániel V-VI. korcsoport K2 5000 m
5. hely Bíró Dominik IV. korcsoport K1 5000 m