Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Nyolc gödi az első hatban a bécsi maratonon

Sikeresen szerepeltek a Gödi SE kajakosai a bécsi maratonon, április utolsó napján. Öt kategóriában összesen nyolc versenyzőnk végzett az első hat között. Az Európa-bajnok Váczai Enikő a felnőtt női mezőnyben győzelemmel zárt, de többen is dobogóra állhattak az osztrák városban.

"Egy kisebb csapattal utaztunk a "sógorokhoz", ahol sportolóink a gyermek korosztálytól, egészen a seniorokig képviselték a gödieket. Versenyzőink kortól függően rövidebb, illetve hosszabb távokon indultak, melyeket a serdülő és idősebb versenyzőknél futószakaszos kiszállásokkal is nehezítettek. Kajakosaink rengeteg tapasztalattal gazdagodtak, amiket a közelgő győri országos maraton bajnokságon jól tudnak majd hasznosítani. A környezet csodálatos, a vendéglátás kifogástalan volt, amit ezúton is köszönünk a szervező bécsi szakosztálynak" - foglalta össze Sinkó László edző.
 
A szakosztály nagyobbik része ezalatt az Újpesti-öbölben versenyzett.
 
Eredmények, bécsi maraton:
1. hely: Váczai Enikő (K1, 21 km, felnőtt)
2. hely: Sinkó András (MK1, 4,2 km, gyermek), Nagy Árpád (K1, 12,6 km, senior,) Lukács István (K1, 25,2 km, ifjúsági)
3. hely: Sinkó Panna (K1, 16,8 km, serdülő), Horváth Csenge (K1, 21 km, ifjúsági), Matyus János (K1, 16,8 km, serdülő)
6. hely: Bíró Zsombor (K1, 16,8 km, serdülő)
10. hely: Járossi Balázs (MK1, 4,2 km, gyermek)
14. hely: Járossi András (K1, 4,2 km, kölyök)