Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Négy, kajakos futóérem a Fétis Crossfutás termése

Amíg a GSE Kajak-Kenu Szakosztályánk versenyzői Sinkó László irányítása mellett a sukorói diákolimpián szerepelnek, addíg a csapat itthon maradt tagjai a XIII. Fétis Crossfutáson álltak rajthoz, Stiglincz Orsolya vezetésével.

A szakosztály a hagyományos, gödi terepfutásra jelentős számban érkezett, tagjaink közül négyen is dobogóra állhattak.

A Fétis Crossfutás 2 kilométeres számában Horváth Hanga a 14 éven felüliek mezőnyében 1., a 14 éven aluliak közt, 5 km-en Szabó Nándor és Vasvári Lili 2. helyezést szerzett; a mindössze 11 esztendős Till Benedek, a 14 éven aluliak 14 km-es számában szintén a második helyen zárt.

A szombati futók közül vasárnap többen is hajóba ülnek, hogy a diákolimpián is megmérethessék magukat.Az öt kilométeres távot a korábbi szakosztályvezető, Barazutti László mellett több sárkányhajós és a gyerekek szülei is teljesítették.

A crossfutás kiegészítéseként labdarúgó mérkőzésekre és a Belépés Családostul, “Családi csavargás” ügyességi versenyeire is sor került; az ügyességi számokba szintén belekóstolhattak kajakosaink.

További képek a FetisCross Facebook-oldalán.