Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Négy duatlongyőzelem Kaposvárról

Kaposváron rendezték szeptember 14-én a Víg Sándor Kajak Duatlon Emlékversenyt, melyen hat szakosztály között, a GSE, Sinkó László vezetésével, 19 fiatal versenyzővel vett részt. A gödi klubból, ezúttal kilencen állhattak a dobogó valamely fokára.

A viadal 1000 méter kajakozásból, majd közel 900 méter futásból, végül ismét 1000 méter kajakozásból állt. A GSE szombati mérlege: 4 arany-, 3 ezüst- és 2 bronzérem.

"Mozgalmas, hangulatos verseny volt. Formabontó volt a futás beillesztése a versenybe, így olyan gyerekek is lehetőséget kaptak, akik még lehet, hogy csak a kajak tudásuk révén, nem tudtak volna jó helyezést elérni, azonban a kajakozás számára is fontos futás segítségével megízlelhették a sikert. A csapatunk eredményesen szerepelt. Köszönjük a lelkes szülőknek a gyerekek szállításában és az élelmezésben nyújtott segítséget, valamint a kaposvári kajakosoknak a szálláslehetőséget és a kitűnő vendéglátást!" - foglalta össze Sinkó László edző.

Pályarajz

Fotók a galériában

Eredmények:

1. hely Lukács István K1 IV. kcs

1. hely Báthory Dániel MK1 I. kcs

1. hely Sipos Boglárka K1 III. kcs

1. hely Szabó Nándor MK1 III. kcs

2. hely Korompai László MK1 I. kcs

2. hely Sinkó Panna MK1 II. kcs

2. hely Matyus János MK1 II. kcs

3. hely Horváth Csenge K1 IV. kcs

3. hely Horváth Krisztina MK1 I. kcs

4. hely Lisoczki Sára K1 IV. kcs

5. hely Vasvári Lili K1 IV. kcs

5. hely Mocsáry Viktor K1 IV. kcs

5. hely Báthory Máté MK1 0. kcs

6. hely Pattantyus Márk K1 V-VI. kcs

A csapat további indulói: Fidlóczky Vilmos, Hubay Zsombor, Mocsáry Gergő, Sándor Olivér és Seregi Balázs.