Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Minden éremből jutott Hajdúnánáson

Sportág-népszerűsítő versenyen vett részt Hajdúnánáson Stiglincz Orsolya csapata vasárnap.

A szervezők a fürdő melletti csónakázótavon 600 méteres pályát jelöltek ki. A GSE fiatal kajakosai minden éremből hoztak haza.
“Csapatunk öt versenyzője kiválóan teljesített, mindenki éremmel térhetett haza, amellett, hogy remekül éreztük magunkat, hisz még strandolhattunk is a futamok után. Báthory Máté aranyéremmel, Sinkó András ezüstéremmel, Sipos István bronzéremmel, Bársony André negyedik helyéért bronzzal és Rózsa Dénes hatodik helyéért szintén bronzéremmel gazdagodott. Fontos megemlíteni, hogy Sinkó András valóban aranyat is nyert, azonban technikai hiba miatt a versenyzőknek meg kellett ismételniük a futamot, ahol a nagy hajrá után kifáradt kis győztes már csak a második helyet tudta megszerezni – ami kétségkívül bravúros és meseszép, azonban nem ezt érdemelte. Nagyon büszkék vagyunk az egész csapatra, hisz kiváló teljesítményt nyújtottak és megismertek minket Kelet-Magyarországon is. A nap végén Stiglincz Orsolya edzőnket is megjutalmazták egy plakettel – így rá is “érmesként” tekinthetünk. Egy nagyon szép, élménydús, csapatépítő napot zárhattunk le az esti hajókötözéssel, tele sikerélményekkel. Mindemellett ne feledjük Szabó Dávid munkáját, aki sofőrként debütált a csapatban, továbbá egész nap rengeteget segített mindenben, amiben tudott” – foglalta össze Ács Enikő, aki kísérőként vett részt a versenyen.

Képgaléria Facebook-oldalunkon