Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

A KajakStartosok Verőcén két éremmel kezdték a futószezont

A Gödi SE KajakStart programjának apró sportolói verőcei terepfutóversenyen kezdték a futószezont április 7-én. A 11 fiatal közül Zahorecz Dorottya és Lukács Vince zárt dobogós helyezéssel.

„A Futapest Klub három távra írta ki a XVIII. Fenyves terepfutás elnevezésű versenyt, mely egyben a klub korábbi elnökének, Lászay Dénesnek állított emléket. A KajakStart fiataljai terepen futottak, 90 méter szintemelkedéssel nehezített 5,5 km-es távon” – tájékoztatott Vadász Anita, a program egyik oktatója.

Vass Péter hozzátette, a programban résztvevő gyerekek életkora 6-10 év, a táv és a szintemelkedés leküzdése becsületére vált a csapatnak. „Két, futás közben történt sérülés sem állíthatta meg az elszánt ifjakat, hogy teljesítsék a távot. Többen életük első versenyén vettek részt. Köszönjük a szülőknek a segítséget és a szurkolást, a szervezőknek a lebonyolítást” – mondta a program másik oktatója.

Eredmények:
 3. hely: Zahorecz Dorottya, Lukács Vince 
 6. hely: Demeter Balázs 
 7. hely: Erdős István 
 8. hely: Demeter Ákos 
10. hely: Dobos Benjámin 
13. hely: Keszthelyi Péter, Thuránszky Panni 
14. hely: Debreczeni Mór 
15. hely: Garamszegi Ákos 
16. hely: Kovács András