Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

A KajakStartosok úszásban is remekeltek

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának KajakStartos palántái a sikeres verőcei terepfutóverseny után úszásban is hozták formájukat, április 14-én a Nyuszi Kupán remekeltek.

A versenyre Vass Péter és Németh István oktatók kísérték el a növendékeket.

„Ez az esemény egy meghívásos úszóverseny volt, amelynek a Budapesti Honvéd volt a házigazdája. Egészen fiatal úszópalántákkal mérhették össze tudásukat szakosztályunk versenyzői. Sajnos a gödi strandon történt leállások miatt nehéz volt a felkészülés, de az apró kajakosokból és KajakStartosokból álló csapat szépen helytállt, összesen tizenháromszor szólították dobogóra a gödi versenyzőket. Van, aki két úszásnemben is győzni tudott, vagy két különböző színű érmet is gyűjtött. Büszkék vagyunk tanítványainkra. Köszönjük a szülőknek a lelkes szurkolást, a szervezőknek a lehetőséget” - mondta Vass Péter.
 
A GSE dobogósai:
1. hely
Polónyi Natália (U9, gyorsúszás)
Lukács Vince (U9, gyorsúszás és hátúszás) 
Galbavy Zsuzsanna (U11, gyorsúszás) 
Demeter Csaba (U11, gyorsúszás) 
 
2. hely
Polónyi Natália (U9, hátúszás) 
Zahorecz Dorottya (U10, gyorsúszás) 
Demeter Balázs (U10, gyorsúszás) 
Galbavy Zsuzsanna (U11, hátúszás) 
Polónyi Liliána (U11, gyorsúszás)
Demeter Csaba (U11, hátúszás) 
Erdős István (U9, gyorsúszás)
 
3. hely
Demeter Balázs (U10, hátúszás) 
Gabányi Bálint (U11, gyorsúszás)