Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

"Jól kezdődött a túrabajnokság!"

Leányfalun május 16-án rendezték meg a XIV. Vízitúra Kupa első fordulóját, ami a VI. Kézihajtásúak Napja is volt egyben. A Gödi SE kajakosainak ezúttal is termett babér...

A verseny reggel tíz órakor indult Leányfaluról, a Vadkacsa Vízitelepről. A résztvevőknek 20 km volt a versenytáv, „hegymenetben” 16 km a Szentendrei-szigetcsúcsig, majd a fordulópont után 4 kilométer megtételét követően Dunabogdányban volt a cél. Itt a versenyzők megvárták egymást, és egy nagy, közös beszélgetős evezés után Leányfalun tették partra hajóikat, ahol már várta őket a gulyás és a palacsinta, majd az eredményhirdetés.

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályát egy kisebb csapat képviselte, amely remekül szerepelt. A szakosztályvezető Nagy Árpád és lánya, Fanni páros kajakban aranyérmet szerzett. A K1-esek futamában első lett Lukács István, második Mocsáry Viktor, harmadik Bíró Zsombor, negyedik Seregi Balázs, ötödik Matyus János, nyolcadik (és lányok között első) Horváth Csenge, kilencedik (és lányok között második) Sinkó Panna.

„Jól kezdődött számunkra az évad, a túrabajnokság. Az „Apa és Fanni” nevű hajó aranyérmes lett az idei első megmérettetésen. Nagyon kemény és izgalmas verseny volt, sokat számított a helyismeret, és hogy ki fordul elsőre a 16 km-nél. Nagy tapsot és finom tortát is kaptunk az eredményünkért. Kajakosaink is jól szerepeltek az egyéni futamban, büszkék lehetünk rájuk. És persze a szurkolótáborunk is remek volt. Ezúton köszönöm Lukács Istvánnak a logisztikában nyújtott segítségét, a szervezőknek a versenyt és a vendéglátást!” - számolt be szakosztályvezetőnk a versenyről: