Vízen a legkisebb gödi kajakosok!

Eljött a várva-várt nap... Március 23-án, szombaton a gödi kajakos szakosztály legfiatalabb kajakos csoportja Németh István edző vezetésével a sok úszás, futás, konditermes edzés után végre vízre szállhatott.

"Verőfényes, madárcsicsergős tavaszi napra ébredtek a fiatalok, már semmi sem akadályozhatta meg - még az átlagosnál magasabb vízállás sem - a 'nagy csobbanást'.  A 23 kis kajakos 'szokta a vizet', stílusozott, és nagyon élvezte az evezést" - mondta a Putyu becenévre is hallgató edző.

A nap azonban nem csak ettől volt különleges, ugyanis a gödi kajakos szakosztály ezen csoportjában - edzőjük javaslatára - a téli szezonban, illetve a tavalyi évben nyújtott kimagasló teljesítményéért öt ember kapott új, illetve újszerű állapotban lévő MK-1-es hajót használatra, erre az évre.

"A megjutalmazott gyerekek arcára kiült öröm és meglepődés leírhatatlan volt, ami a csapat többi tagjára, kis kajakosára pedig motiválóan, lelkesítően hatott."

Míg a csoport a vízen volt, addig  a szülők sem tétlenkedtek, közösen finom ebédet készítettek a gyerekeknek. Akik természetesen úgy jöttek le a vízről, mintha még sosem ettek volna... Házi készítésű desszert is jutott az "éhezőknek".

"Csodálatos napot töltött együtt a kis csapatunk, ezúton is köszönöm a segítséget a szülőknek!" - fűzte hozzá az edző.