Újabb helyezések a 7 Sziget maratonról

Az elmúlt szombaton az idei Vízitúra Kupa újabb állomását, a 7 Sziget Kisdunamenti Kajak-kenu Maratont rendezték, amelyen a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya is képviseltette magát.

Nagy Árpád szakosztályvezetőnk Fanni lányával a harmadik helyet szerezte meg túrakajak vegyes páros kategóriában, míg Sinkó László edzőnk és Németh István az ötödik helyen ért célba, a férfi túrakenu párosok versenyében. Szakosztályunk korábbi versenyzője, Ács Enikő pedig a dobogó legfelső fokára állhatott fel a túrakenu vegyes páros eredményhirdetésén. A csapatot Barta Iván is elkísérte.

A verseny rajtja Kiskunlacházán volt, a 30 kilométer megtétele után ide futottak be a versenyzők. A maratoni táv evezését egy kötelező 20 perces pihenő, illetve 3 ellenőrzési pont érintése színesítette. A nagy mezőnyben és tikkasztó hőségben embertpróbáló feladat volt leevezni a távot. A vendéglátók jóvoltából azonban célba érkezés után a fáradt versenyzők finom gulyáslevessel és tejberizzsel pótolhatták az elvesztett kalóriákat, a helyezettek pedig oklevelekkel, érmekkel és értékes ajándékokkal térhettek haza.

(archív fotó)