Szülők napja - már ötödik esztendeje!

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya a Dunai Vízisport Alapítvánnyal közösen idén is megszervezte az öt éve hagyományos Szülők napja elnevezésű, felnőtt kenuoktató programját. Május utolsó szombatján remek idő várta az érdeklődőket, akik térítésmentesen vehettek részt a programon.


"A program reggel kilenckor kezdődött egy rövid elméleti oktatással, amit Németh István, becenevén Putyu tartott. Szó volt a vízi közlekedés szabályairól és a kenuzás technikájáról is. A résztvevők nagy lelkesedéssel szálltak vízre, s a délelőtti etapban egészen Sződligetig eveztek fel a szakosztályi kenukban - számolt be róla Szabó Judit szervező. - Visszatérve a  szakosztály telephelyére, egy kis ebédszünet következett a Széchenyi csárdában. A délután folyamán a Dunakeszinél található Horányi-szigetet kerültük meg, majd kiszálltunk egy kis időre a túlparton napozni. Visszatérve az alsógödi telepre, az érdeklődők kipróbálhatták a tengeri kajakunkat, illetve Putyutól elsajátíthatták a kenu kormányzásának alapjait."

"Élmény volt a szombati napon a lelkes felnőttekkel evezni, nagy figyelemmel gyűjtötték a tapasztalatokat. Reméljük, a résztvevőkkel még sokat találkozunk a gödi vizeken!" - tette hozzá Németh István.