Sportházátadás július 4-én

Jelentős állami támogatással, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség kiemelt sportágfejlesztési programjában megvalósuló fejlesztésekre szánt források felhasználásával bővítette az elmúlt hónapokban a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya az alsógödi vízitelepén működő sportházat. 

A létesítmény-fejlesztést követően az utánpótlás-nevelés terén országosan is elismert és sikeres GSE kajakosai és vendégeik jobb és szebb környezetben, nagyobb területen fejthetik ki szabadidős és versenysport-tevékenységüket.

A 32 esztendős szakosztály büszke a 172 magyar bajnoki címére, az egykor GSE-ben sportoló, később olimpikonná, világ- és Európa-bajnoki érmessé vált tucatnyi versenyzőjére. A most befejezett beruházás újabb évtizedekre, újabb generációknak biztosíthat megfelelő színvonalú feltételeket a magyar kajak-kenusport egyik meghatározó műhelyének.

A felújított és kibővített sportházat ünnepség keretében szeretnénk jelképesen újra birtokba venni. 

Az ünnepség kezdésének időpontja: 2015. július 4. (szombat), 17 óra.

Helyszín: Göd, a Gödi SE alsógödi vízi telepe (Béke utca végén, az alsógödi révátkelőnél, a Széchenyi csárda mellett, 47°40'44.1"N 19°07'32.1"E)

Az eseményre ezúton szeretettel meghívjuk a szakosztály tagjait, a családtagokat, egykori és jelenlegi sportolóinkat, bajnokainkat, támogatóinkat, korábbi szakosztályvezetőinket, a városvezetőket, a szövetség vezetőit és munkatársait, a média képviselőit; mindenkit, aki segítette, építette a kajak-kenu szakosztályt és annak bázisát.