Május a rendezvények hónapja, 9-én Szülői napot tartunk

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának éves programjában a május a városi társadalmi szerepvállalásról szól. A gödi majálison, valamint a Madarak és fák napján egyaránt megtalálhatóak vagyunk, a 9-ei Szülői nap - felnőtt kurzus szülőknek alkalmával pedig saját berkeinken belül várjuk az érdeklődőket.

Május elsején a Belépés Családostul rendezvénysorozat szervezőinek meghívására a Gödi SE alsógödi sporttelepén, a városi sportmajális amolyan "sportbörzéjén" veszünk részt. A szakosztály kihelyezett sátrában az érdeklődők megismerkedhetnek a szakosztály verseny- és szabadidős lehetőségeivel, eredményességével, céljaival.

Május 9-én a szakosztály alsógödi, felújított és kibővített sporttelepén térítésmentes Szülői napot szervezünk, melynek keretében szakemberek mutatják meg a vízi élet és közlekedés, a kajak-kenuzás alapjait. A Széchenyi csárdában térítés ellenében ebédet is biztosítanak a szervezők, akik a kormányost és a felszerelést - hajó, evező, mentőmellény, kísérő motoros - is biztosítják.

A Madarak és fák napját a Búzaszem iskola szervezi a Duna-part Nyaralóházak területén május 10-én 10.00 és 17.00 óra között. A városi rendezvényen az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is tervezzük részvételünket, a szakosztály által felkínált lehetőségekben térítésmentesen vehetnek részt az érdeklődők.

A tervek szerint május közepén az iskolai kenu-oktatóprogramunk is kezdetét veszi a gödi iskolákban...