Lehet még jelentkezni a május 9-ei kajak-kenu Szülői napra!

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya és a Dunai Vízisport Alapítvány 2015 májusában is megrendezi a "Szülői nap - felnőtt kurzus" elnevezésű nyílt napját, melyen az érdeklődők térítésmentes vízi oktatásban vehetnek részt.

A szakosztály azokat a szülőket várja, akik szeretnének megismerkedni a vízi élet: az ide vonatkozó közlekedési szabályok, a túrázás, a kenuzás elméleti és gyakorlati alapjaival.

Az oktatás szakemberek részvételével, motoros biztosítása mellett zajlik; a szükséges felszerelést (kenut, lapátot és mentőmellényt) a szakosztály biztosítja. 

"A Gödi SE szakosztálya fontosnak tartja, hogy a Duna partján élőket megszólítsa, és megteremtse annak lehetőségét, hogy minél többen megismerhessék a vízi környezetet, ami mellett élnek, a vízi közlekedés és a vízi túrázás alapjait. Mindezt több mint három évtizedes múlttal a hátunk mögött, társadalmi küldetésnek tekintjük" - fogalmazott  a tavalyi esemény alkalmával Nagy Árpád szakosztályvezető.

"A szakosztály, az edzők, a segítő szülők, a kormányosok mindezt ellenszolgáltatás nélkül végzik, mint ahogy a résztvevőktől sem kérünk ezért pénzt. Célunk, hogy a gödi fiatalok megismerkedjenek a kajak-kenusporttal, a Duna élővilágával, a vízi közlekedés alapvető szabályaival, és ehhez sokszor a szülőket is meg kell szólítanunk!" - tette hozzá akkor Dalnoki Tibor, a társrendező alapítvány elnöke.

A szakosztály célja, küldetése azóta sem változott...

Időpont és helyszín: 2015. május 9. szombat, gyülekező 9 órától az alsógödi kajakos csónakháznál, a Széchenyi Csárda mögött. Kezdés 9.15-kor, tervezett befejezés 16 órakor.

Jelentkezés: A szuloinap@godikajak.hu emailcímen a regisztrációs lap kitöltésével, vagy a szakosztály csónakházánál, a sportház falán lévő faliújságon elérhető regisztrációs lapon.

A szervezés és az étkezés biztosítása miatt az előzetes jelentkezés feltétlenül szükséges. Az eseményen mindenki a saját felelősségére vesz részt!

Az oktatás ingyenes, közös ebédre a szomszédos Széchenyi Csárdában - térítés ellenében - lesz lehetőség.

A további részleteket az alábbi dokumentumokban olvashatják:
Tájékoztató
Regisztráció

A 2014-es Szülői napról készült fotókat a galériánkban tekinthetik meg, a tavalyi beszámolónkat ide kattintva olvashatják.