A kölyökválogatottal edzőtáborozott a GSE két fiatalja

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának két ifjú sportolója október utolsó hetében Dunavarsányban edzőtáborozott a kölyökválogatottal. Sinkó Panna és Korompai László egyaránt nagyon lelkes volt az összetartás után, a fiatalok készséggel adtak rövid beszámolót honlapunk olvasóinak.

Sinkó Panna: "Nagyon jó csapat állt össze, kedves edzőkkel. Az edzések változatosak voltak, jól bevezették a téli alapozó időszakot. Nem csak a megszokott edzésformákkal találkozhattunk - azaz a kajakkal, futással, úszással, kondival -, hanem sok játékos feladatban is részt vettünk, például vízilabdáztunk, falat másztunk, sőt, még kalandparkba is ellátogattunk. Az étkezéssel is nagyon meg voltam elégedve. Esténként is nagy élet zajlott, biliárdoztunk és csocsóztunk is. A hét gyorsan elrepült, remekül éreztem magam a velem egykorú fiúkkal és lányokkal. Nagyon várom a tavaszi válogatott edzőtábort is!"
 
Korompai László: "Már nagyon vártam az országos bajnokság óta, hogy mehessek ebbe az edzőtáborba, de ahogy közeledett, egyre jobban izgultam, hiszen most tölthettem először el így, ilyen közegben időt, ismerhettem meg jobban a versenyzőtársaimat. A válogatott edzőtábor minden elképzelésemet felülmúlta. Az ország bármely pontjáról is érkeztek a srácok, egytől-egyig nagyon jó fejek és kellemes arcok voltak. Kenusok, evezősök, kajakosok, mind vízi emberek, korombeli fiúk, lányok. Jó volt a szállás, extra volt a kaja sok süteménnyel. Hétkor ébresztő, este tízkor alvás. Napi két edzésünk volt, kajak, foci, futás, úszás és tornatermi - bizony, nem volt szanatórium. Az edzők figyeltek ránk, nem volt lazsálás. Sokáig szeretnék még válogatott maradni, mert érdemes ezért dolgozni egész évben. Remélem, jövőre Gödről nem csak kettőnknek sikerül Pannával bekerülni a korosztályos válogatottba, és nagyobb létszámú lesz a gödi különítmény."

A GSE kajakosai közül a magyar bajnok Lukács István tagja még az utánpótlás-válogatottnak és a Héraklész Bajnokprogramnak.