Kitüntették a GSE közgyűlésén Barazutti László korábbi szakosztályvezetőt

A Gödi SE május 15-ei közgyűlésén elismerést kapott az egyesület vezetőjétől a GSE Kajak-kenu Szakosztályának korábbi vezetője, Barazutti László.

Az előző esztendő végén lemondott sportvezető az eseményen a “Göd sportjáért” érdemérmet és oklevelet vehetett át a több mint 600 fős egyesület képviselői előtt dr. Horváth László elnöktől. A GSE elnöke, mint elmondta, Barazutti László az egyesület elnökségében, a szakosztály élén végzett precíz, elismerésre méltó szakmai munkájáért kapta a városi sportdíjat. Barazutti László hat éven keresztül látta el a kajak-kenusok irányítását; mint ismeretes, utódja Nagy Árpád.
A GSE közgyűlésén – melyen szeniortagok mellett a kajakosok fiatal csapata Sinkó László vezetésével, jelentős számban képviseltette magát – napirendre került többek közt a 2012-es közhasznúsági jelentés, a szakmai beszámoló és mérleg, továbbá a felügyelő bizottság jelentése.
A szakosztály tavalyi helyzetéről – Nagy Árpád egészségügyi okokból történő távolmaradására való tekintettel – Dalnoki Tibor, a Dunai Vízisport Alapítvány elnöke számolt be a küldötteknek. Mint elmondta, törést okozott a szakosztály életében a tavalyi esztendő elején a MAFC-ba átigazolt csoport kiválása, mely edzőváltást, majd intenzív toborzást vont maga után. A taglétszám feltöltése mellett hajóvásárlásra is sor került; a szakosztály rendszeres résztvevőjévé vált a különböző városi eseményeknek, és szerencsére az alapos szakmai munkának köszönhetően sporteredmények jegyzésére is lehetőség nyílt. Mint Barazutti László a beszámolóhoz hozzátette, a szakosztály életének a jelentős utánpótlás-nevelés mellett karakteres hozzájárulói a szeniorklub tagjai is.