Kajakos hagyományok a téli ünnepeken

December 24-én, illetve szilveszter napján hagyományosan nem az edzések, hanem a közös programok, a játék és a szülőkkel közös időtöltés van a középpontban a Gödi SE Kajak-Kenu szakosztályánál.

Amíg a családokban nagy készülődés volt a december 24-i Szentestére, addig a kajakos közösség a Huzella Tivadar Tornacsarnokban egy közös családi-baráti focizásra gyűlt össze az ünnepnap délelőttjén. A szülők aktív jelenlétével, a gyerekekkel közös csapatjátékban önfeledten, mégis a győzni akarás által vezérelve küzdöttek a sikerélményért.

Szilveszter napján pedig újabb közös örömfocizás volt a Huzella Tivadar Tornacsarnokban, ahol a fiatal kajakosok testvérei és szülei mellett megjelentek Árkosi Gábor idősebb kajakos tanítványai, sőt, a már nem aktív, régi kajakosok is! Így vált igazán nagy családi hangulatúvá az esemény, hiszen közel száz résztvevő jelezte a jelenlétével, fontos számára ezen közösséghez való tartozás!

December 29-én Simi csoportja kiránduláson vett részt a Börzsönyben. A 8 km-es Zebegény-Nagymaros távot 18 fő teljesítette a Panoráma útvonalon, ahol lenyűgöző havas táj tette még emlékezetesebbé a kirándulást. A hangulat fergeteges volt, sokat meséltek a gyerekek egymásnak a friss élményeikről, kinek-mit hozott a Jézuska, miközben a túrázás arra is kiváló lehetőséget biztosított, hogy néhány felesleges kalóriától mindenki megszabadulhasson!

Ugyanez a vezérelv mozgatta Putyut is, aki december 30-án Magyarkútról Nógrádig túrázott a jelenlévő 16 résztvevővel, ezalatt 10 km-es távot barangoltak be a gyönyörű tájon!