Három versenyzőnk a kölyökválogatott edzőtáborában

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának három sportolója részt vett a kajak-kenu szövetség által szervezett kölyökválogatott edzőtáborban április 20. és 24. között. Sinkó Panna és Korompai László a válogatott tagjaként, Matyus János pedig meghívott versenyzőként töltött el öt napot Dunavarsányban, ahol az intenzív edzések mellett a csapatépítés is fontos szerepet játszott. 

 
"Jó volt újra az ősszel megismert emberekkel együtt edzeni" - mondta Sinkó Panna. - Edzőink, Betti és Tercsi, azaz Kákai Bettina és Jároli Jenőné nagyon figyeltek arra is, hogy a kemény edzések mellett a hangulat is jó legyen, csapatépítésként idén is voltunk kalandparkban. Bár a lányok és a fiúk külön edzettek, mégis rengeteget voltunk együtt, ilyen alkalmak voltak a biliárdozások és a tornatermi játékok."
 
Korompai László is alig várta, hogy eljöjjön a válogatott edzőtábor ideje és találkozhasson újra  versenytársaival. "Napi négy edzésünk volt, ebből két evezés, két kiegészítő,  amely tornatermi, futás és uszodai foglalkozás volt. Résztávoztunk, kettő és tíz kilométeren időmérőt mentünk. Szabadidőnkben sokat pihentünk és viccelődtünk. Esténként biliárdoztunk, csocsóztunk, mindenki mindenki ellen, és ismét nagyon jó volt a társaság. Nehéz héten vagyok túl, de úgy érzem, nagyon hasznos volt. Remélem, idén is sikerül jól teljesítenem, hogy újra itt lehessek. Köszönöm edzőmnek, Sinkó Lászlónak, hogy idáig eljutottam és remélem, a jövőben még többet tudok teljesíteni."
 
"Nagyon jól éreztem magam az edzőtáborban  Sok tapasztalatot gyűjtöttem,  sok élménnyel gazdagodtam és új barátokat is szereztem  Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ebben az edzőtáborban" - összegzett Matyus János.