Halhatatlan sport: közönségtalálkozón, olimpiai érmesekkel találkoztunk

Péntek délután kajakosaink egy lelkes csoportja részt vett a Váci Kajak-Kenu Baráti Kör szervezésében megrendezett „Halhatalan sport” elnevezésű közönségtalálkozón és a hozzá kapcsolódó, sportágunkat bemutató kiállításon. 

A közönségtalálkozó előadói között több sportág jeles képviselője is jelen volt, a kajak-kenut Dónusz Éva barcelonai olimpiai bajnok, Hesz Mihály Mexikó olimpiai bajnoka és Vác díszpolgára, illetve Wichmann Tamás olimpiai ezüstérmes, bronzérmes és kilencszeres világbajnok képviselte. A hallgatóság soraiban ott volt Kammerer Zoltán, mint a vendéglátó baráti kör elnöke is.

Az eseményről Sinkó László edző adott összefoglalót.

"A rendezvény első részében megtekintettük a Dunakanyarban működő kajakos egyesületek által kiállított tablókat, relikviákat. Természetesen a szakosztályunkról is olvashattak az érdeklődők. Ezek után következett a "Halhatalan sport" közönségtalálkozó, ahol ifjú sportolóink figyelmesen hallgatták a meghívott vendégeket, akik más-más életutat jártak végig, ám közös pontként ott volt bennük a sport iránti szeretet, az alázatos munka és az ez által elért eredmény. Mindez jó például szolgálhat a fiataloknak. Az előadók lelkesen meséltek a megélt sikereikről, de természetesen a kudarcokról is. A sikerhez bizony leggyakrabban kacskaringós út vezet! Úgy gondolom, hogy ez remek program volt a fiatalok számára. Ezúton is köszönjük a szervezőknek a meghívást!"

Képek megtekinthetők a Fotó Portálon.