Újjászületett a Gödikajak.hu

Új arculattal, megújult tartalommal jelentkezik augusztus 9-től a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának honlapja, a Gödikajak.hu. Az oldalon a Magyar Kajak-Kenu Szövetség hírei RSS csatornán keresztül olvashatóak.

Olvasóink a továbbra is rendszeresen frissülő hírek rovat mellett megtekinthetik egykori és jelenlegi bajnokainkat, versenyzőink eredményeit, olvashatnak a Dunai Vízisport Alapítványról, vagy akár - évekre visszamenőleg - a Göd Kupákról. Míg a letölthető dokumentumok közt sok értékes információhoz juthatnak, a sajtószobában a média-megjelenéseinkről tájékozódhatnak. A galériában a közelmúlt és a jelen életképei, akcióképei közt böngészhetnek. A "szakosztály"-ra kattintva, versenyzőink mellett, edzőinkről, szakosztályvezetőinkről, sportcsoportjainkról tájékozódhatnak. Weboldalunkon természetesen támogatóinkról, együttműködő partnereinkről sem feledkezünk meg.

A GSE szakosztályának hivatalos honlapját Márton László alkotta meg, annak kialakításában, megtervezésében, a tartalom feltöltésében, megalkotásában társadalmi szerepvállalással szülők, a szakosztályvezetéshez közel álló egyesületi tagok vettek részt.

A weblap elkészülése csapatmunka volt, Ács Enikő, Fidlóczky Zsolt, Horváth Szilárd, Seregi Péter, Szabó Judit, Vadász Anita, Vasvári Ferenc és Vida-Szabó Emese több hónapos munkájának gyümölcse.

A honlappal kapcsolatos észrevételeiket a szerkesztoseg@godikajak.hu email-címre várjuk!