A Szülői napot egy héttel elhalasztjuk, új időpont május 14.

A pünkösdi hétvégére, május 14-re halasztja a GSE kajakos szakosztálya és a Dunai Vízisport Alapítvány a Szülői nap „felnőtt kurzus”-t. Az esemény a korábban kiírtakkal azonos feltételekkel, de egy héttel később kerül megrendezésre.

A többéves hagyományt folytatva idén is megrendezi a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya és a  a Dunai Vízisport Alapítvány a Szülői nap „felnőtt kurzus” elnevezésű rendezvényét, melyen elsősorban a szülőkkel szeretné a szakosztály megismertetni a vízitúrázás, a vízi életmód alapjait.

A kajakos szakosztály szakemberei térítésmentesen, a technikai feltételeket (köztük kenut és mentőmellényt) és kormányosokat biztosítva adják át a legfontosabb elméleti és gyakorlati tudnivalókat, valamint a vízi KRESZ alapjait.

A Szülői nap a GSE szakosztálya városi, társadalmi szerepvállalásainak egyik kiemelt eseménye.

Időpont: 2016. május 14. szombat, gyülekező 9 órától, az alsógödi kajakos csónakháznál (Széchenyi Csárda mögött). 
Foglalkozások kezdete: 9.15-től, tervezett befejezés: 16 órakor.
Jelentkezés: A megadott e-mail címen a regisztrációs lap kitöltésével, vagy a szakosztály csónakházánál, az a sportház falán lévő faliújságon elérhető regisztrációs lapon. A jelentkezés feltétlenül szükséges, az étkezés, illetve a segítők száma miatt! e-mail cím: szuloinap@godikajak.hu
A program költsége: az oktatás ingyenes. Ebédet a szomszédos Széchenyi csárdában tudunk biztosítani 1000 Ft/fő áron (előreláthatólag gulyás) 

A részletes tájékoztatást ide kattintva olvashatják (változás: a javított, helyes dátum május 14.).

A regisztrációs lapot itt találják.

Szélsőséges időjárás esetén (erős szél, magas vízállás) a program elmaradhat, ezért kérjük, hogy a regisztrációkor mindenképpen adjanak meg elérhetőséget. Szükséges felszerelés: váltóruha (evezős nadrág, póló, pulóver, papucs, esetleg sapka, napszemüveg) A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt, ami feltételezi a vízbiztos úszótudást! 

Fotókat a tavalyi Szülői napról itt találhat.