Sikerek a tolnai évadzárón

Az előző évekhez hasonlóan október első hétvégéjén ismét harcba szálltak a Gödi SE kajakosai Tolnán, az évadzáró sportágnépszerűsítő versenyen. Nem is akárhogyan: egy arany-, három ezüst-, és egy bronzérem lett a szezonzáró mérlege.

Egyesületünket egy kisebb csapat képviselte Németh István és Sinkó László vezényletével. A sportolóknak 2000 métert kellett megtenniük nemzetközi mezőnyben, hiszen a magyar versenyzőkkel együtt szerb kajakosok is elindultak .

 

Németh István így értékelte a viadalt: „Kis csapatunk remekül érezte magát ezen a szombaton. Szerencsére az idő jó volt, napsütés fogadott minket. Mindenkit egyesben indítottam, így fel tudtuk mérni az erősviszonyokat. Nagy harcban dőltek el a helyezések. Az előző versenyekhez képest mindenkinél látszódott a fejlődés. Amíg melegebb idő van, addig még mi is evezünk a Dunán, utána pedig megkezdjük a téli alapozást, hogy a jövő évben is jó eredmények szülessenek. A másik két csoportból ketten csatlakoztak hozzánk: Sinkó András és Maszárovits Miklós, akik szintén dobogós helyeket szereztek taktikus versenyzésükkel. Köszönjük a vendéglátóknak a szervezést és a szülőknek a logisztikában nyújtott segítséget!"

 

A részletes jegyzőkönyv itt található.

A Gödi SE kajakosainak eredményei:

1. Sinkó András, Maszárovits Miklós K2 U13-14
2. Sinkó András K1 U13-14
2. Lukács Benjámin MK1 U10
2. Berecz Bálint MK1 U11
3. Erdős András MK1 U11
4. Debreceni Lora Scarlett MK1 U11
5. Maszárovits Miklós K1 U13-14
6. Demeter Csaba MK1 U11
6. Varró Csenge MK1 U11
7. Galbavy Zsuzsanna MK1 U11
7. Gabányi Bálint MK1 U11
8. Gabányi Gábor MK1 U11
8. Demeter Nóra Mk1 U11
9. Csáti Csenge MK1 U11