Részt vettünk a Madarak és fák napján

Mozgalmas hétvégéje volt a GSE Kajak-kenu Szakosztályának és a Dunai Vízisport Alapítványnak. Amellett, hogy a versenyzők a közelgő maratoni versenyre, illetve a diákolimpiára készülnek, a szakosztály a városi rendezvényektől sem maradt távol.

A szombati, sikeres – remélhetőleg hagyományteremtő – szülői nap után, vasárnap, a felsőgödi Duna-part Nyaralóházak területén az önkormányzat és a Búzaszem iskola közös rendezvényén, a Madarak és fák napján is jelentős számban áll hadrendben a szakosztály apraja-nagyja. 

Amíg a szülők a logisztikában, sátorállításban segítettek, a szakmai stáb – és a fiatal versenyzők – a sportág népszerűsítésében, a Gödi SE sátrában ismertette meg az érdeklődőkkel a szakosztály lehetőségeit, programjait.

Ezúttal is együttműködtünk a GSE újonnan alakult sárkányhajó szakosztályával, akik a kajakosainkhoz, szenior-klubos indiánkenusainkhoz hasonlóan a vízen, hajókban mutatták meg a sportág szépségeit; a biztonságra ezúttal is Simi vigyázott a kísérőmotorosban.
A rendezvényen a GSE Kajak-kenu Szakosztályának nyári programját, így a szülői napokat, a kalandtábort, a 30 éves jubileumi ünnepséget, a XX. Göd Kupát a rendezvény háziasszony-műsorvezetőjének felhívására Dalnoki Tibor, a szakosztályt támogató alapítvány elnöke ismertette.