Pénteken újabb huzellás osztályok ismerkedtek a kenuzással

Pénteken ismét két huzellás osztály látogatott el a Gödi SE vízitelepére, hogy részt vegyen a szakosztály által meghírdetett iskolai kenu-oktatóprogramban.
 
Elsőként a 8.b , Gulyás Kriszta tanárnő vezetésével. A vállalkozó kedvű fiatalok először egy kis kenuzási alapismeretet kaptak, majd 3 nagy kenuval vízre szálltak. Nagyon lelkesen eveztek, több mint egy órát töltöttek el a hajók a Dunán egymással versenyezve. A hangulat remek volt, nagyon jól érezték magukat.
 
10-re egy kisebb korosztály érkezett, a 3. a-sok, Kiss Bálintné, Ági nénivel és Polyák Zsuzsa nénivel. Mintegy harmincan vannak az osztályban, akik közül majdnem mindenki kedvet érzett a kenuzáshoz. A program náluk is a kenuzási alapismeretekkel kezdődött. Sokan vannak, akik kajakoznak, ők ezzel a vízi járművel indultak el. A többiek 3 nagy és egy kisebb kenut töltöttek meg. A gyerekek biztonsága érdekében motoros kíséret is volt. Először a Homoksziget mellett eveztek több kört, majd a vállalkozó kedvűek kipróbálhatták kajakjainkat, a többiek pedig játszottak, homokoztak, élvezték a remek időt. A gyerekek nagyon ügyesek voltak, reméljük sokukkal találkozunk még !
 
A mai napi foglakozásokat Sinkó László (Simi) tartotta. A segítők pedig Szabó Judit, Moczó Dénes, Németh István, Barazutti László és Nagy Árpád voltak.
 
Képek a Fotó Portálon.