Összetartozás és felelősségvállalás

A járványügyi helyzet és az emiatt hozott korlátozó intézkedések a gödi kajakosok életére és az edzések szervezésére is hatással volt, azonban a tavaszi tapasztalatokat is felhasználva, minden óvintézkedést betartva, a felkészülés a 2021-es szezonra zökkenőmentesen folyik különböző helyszíneken.

Az edzők és a sportolók is felelősségteljesen betartják az utasításokat, hogy egyrészt saját maguknak és családtagjaiknak, illetve társaiknak és azok családtagjaiknak se okozzanak egészségügyi problémát. Sportolói oldalról kiváltképp azért fontos mindez, mert a szigorodó sportorvosi követelmények előírják, hogy azon sportoló, aki koronavírus pozitív eredményt adott, de nem voltak tünetei, minimum 4 hét pihenő után kaphat csak sportorvosi engedélyt az edzések folytatására, akinek tünetei is voltak, azok számára minimum 6 hét a várakozási, pihenési idő!

Azért, hogy a sportolók egészségét védjék, és egyben az összetartozás és egymásért felelősségvállalás emberi értékeit is mélyítsék a sportolók személyiségében, a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya maszkokat készíttetett, a szakosztály saját logójával ellátva!
A maszkok kétrétegűek, belül pamutból készültek.
3 méret van:
- mini (KajakStartosok, KajakSztárok)
- normál (kiskajakosok, nagyobb lányok)
- nagy (nagykajakosok, felnőttek)
Egyenlőre a tagoknak tudják biztosítani a maszkokat, de ha bárki szeretne még belőle, utánrendeléssel az igények kielégíthetők!

Az előző évek hagyományait követve, elkészültek a 2021-es falinaptárak is, amelyeken a Kajak-Kenu Szakosztály sportolóiról készült színes fotók találhatók a legkülönbözőbb élethelyzetekben, elmesélve a 2020-as év fontosabb történéseit!
Karácsonyi ajándéknak is nagyszerű lehetőség ezt ajándékozni!
A naptárak szintén az edzőktől igényelhetők, áruk az alábbiak szerint változik:
- 1 db = 1000 Ft
- 2 db = 1800 Ft
- 3 db = 2600 Ft
- 4 db = 3400 Ft
- 5 db = 4200 Ft
- 6 db = 5000 Ft
- 7 db = 5800 ft