Négy érem a Mikulás-futáson

Újabb sikereket szereztek a Gödi SE kajakosai! A fiatalok az érmeket ezúttal a váci futóversenyen szerezték. Amellett, hogy sportolóink szép számmal teljesítették az amúgy is népes Mikulás-futást, négyen dobogóra is állhattak.

A versenyen összesen 1391-en álltak rajthoz.

A váci viadalról Sinkó László edzőtől kértünk rövid értékelést.

"A jó hangulatú rendezvényen mindhárom csoportból indultak versenyzőink. A szakosztályunk képviseletében összesen 32 fiatal, továbbá 4 kísérő szülő is teljesítette valamelyik futamot. Ki az 5,7, ki a 11,5 km-es távon tette próbára felkészültségét és kitartását. Mindannyiunknak nagy élmény volt, a három hete megrendezett Nagy Hideg-hegy futás után ismét megküzdhettek egymással a környékbeli kajakosok, triatlonosok, sárkányhajósok és futni szerető emberek. Szép eredmények születtek a népes mezőnyökben, közülünk többen is dobogóra állhattak. Köszönjük a szervezőknek a remek vasárnapi programot!" - mondta Simi.

Dobogósaink: aranyérmes lett Hubay Zsombor 5,7 km-en, ifjúsági kategóriában; ezüstérmes Bársony Ottília 5,7 km-en, gyermek- és Lukács István 11,5 km-en, serdülő kategóriában; továbbá bronzérmes Bársony André 11,5 km-en, gyermek kategóriában.

A 2013-as Mikulás-futás statisztikája: itt

Eredmények: itt

A verseny honlapja: visevac.hu 

Fotogaléria: itt