Interjú a "Gödikajak"-ról a Juventus Rádióban

Ahogy a szerkesztők fogalmaztak: a magyar kajaksport "szilíciumvölgyéről" készült interjú a Juventus Rádió SportBánya című műsorában október közepén.

 
"A Gödi SE kötelékében a sporton kívül sok dologra megtanítják a gyereket. Többek között a képzőművészet és a zene is jelen van az egyesület életében. Hallgassa meg a gödi kajak-kenusok népdal-egyvelegét, amelyet átköltöttek. A felvételen a sportolók zenélnek és ők is énekelnek..." - írja a rádió honlapja a rövid ajánlóban.
 
A szakosztályról Bányász Árpád szerkesztő-műsorvezető Horváth Szilárd szakosztály-vezetőségi tagot kérdezte.
 
"Az interjú olyannyira megtetszett a Juventus Rádió szerkesztőinek, hogy a hétfői SportBánya adását követően a hétvégi műsorban is bejátszottak belőle, így a rádió két alkalommal is leadta a beszélgetést. Gratulálok a gödi kajakosoknak, hogy ilyen közösséget építenek, és a sporteredményeken kívül egymásra valamint más dolgokra, mint például a népi hagyományok ápolására is odafigyelnek! Őszintén mondom, egyik legkedvesebb anyagom volt ez a gödi kajakos interjú, biztos emlékezetes marad számomra" - mondta az adást követő héten Bányász Árpád, aki bizony hosszú évtizede készít interjúkat sportolókkal, sportvezetőkkel.
 
Az interjút a Juventus Rádió honlapján itt hallgathatják meg.
 
Az átköltött népdal az alábbi képre kattintva hallgatható meg.